0

Metal i tv-soffan

Satt precis och tittade på fredagens avsnitt av Skavlan. Jag är så otroligt nöjd med svt's tablå under hösten, och snart börjar väl På spåret också <3 
Jag blev i alla fall väldigt glad över att en av gästerna var Anders Fridén från In Flames. Det är så skönt att Metal är välkommen i den skadinaviska kulturella världen. Metal ses inte längre som en skrikig genre till för tjuriga tonåringar med lustig klädstil. När jag var i mina tonår och bara lyssnade på sån här musik så ville jag inte andra skulle förstå. Det var vi mot världen. Men ändå blev man förbannad när folk ifrågasatte. Motsägelsefullt ja. Man var ju lite knäpp på den tiden (är jag fortfarande). Jag vet egentligen inte varför jag blir så lycklig av att den musik jag gillar är kulturellt accepterad. Det kan vara för att jag är fascinerad av den lite snobbigare världen och på alltid velat vara en del av den. Blir jag det automatiskt genom att gilla accepterad musik? Fan nu blev det ju krångligt.
Och är det fult av mig att erkänna att en dröm är att bli en kultur-snobb. Man ska ju avsky kultur-snobbar egentligen. De kan göra mig flyförbannad men jag vet inte om ilskan kommer ifrån att jag blir irriterad på dem eller om jag bara är avundsjuk.
Stor del av min ilska kommer från avundsjuka. 
 
Det här inlägget ballade ur totalt. Vart ville jag komma egentligen? Jag har ingen aning längre. Men det var gött med lite go musik på Svt i alla fall! Tack 
 
 
  
 
1

Låtar istället för knark

Låtar jag drogar just nu
 
All in Vain – Black & White
 
Otroligt göttig o köttig! Sen så äre ju coolt att brorsan är med i bandet också. Bäääm
 
https://soundcloud.com/s-c-h-o-o-l/like-you
 
Älskar Alice B's röst! Underbara människa!
 
Blood Orange – Chamakay
 
Så himlans jäkla gosig och tro det eller ej, men jävlans dansvänlig! 
 
Blood Orange – You're Not Good Enough
 
Även denna är dansvänlig ooooch lite skojsig. Yäs
 
Oliver Heldens – Gecko (Overdrive) - Radio Edit
 
Om man vil skaka ordentlig rumpa! Ooja!
 
Coheed and Cambria – Mothers Of Men
 
Kommer aldrig att tröttna! Åååh älskade Coheed & Cambria <3
 
 
 
 
 
 
<3
 
0

Trött lördag

Plugga är inte min grej. Alls. Tur att man ska göra detta i tre år nu då....
 
Jaja. Det är bara o köra. Har precis börjat läsa igenom lite papper som är gaaanska så tråkiga. Men jag låtsas att det är intressant så ska det nog gå bra. På måndag är det tenta då. Och till på onsdag ska vi ha läst en ny bok. Den här MKV kursen är otroligt spännande. OJA! Jag vill ju börja knippeliknappa och snickelisnacka! Hoppas att det kommer snart!
 
Jag ska göra mitt bästa på måndag men jag tror att risken att jag failar är ganska stor. Jag började som vanligt att plugga för sent. Jag hoppas att jag lär mig en läxa efter detta. Börja direkt! DIREKT! 
 
Jag har i alla fall fått i mig mat idag. Det var ju stort av mig att ta mig upp ur sängen o sätta på spisen o grejer. 
Det var ju kalas här på Bäckis igår. Askul ju! Blev smått berusad men slutade dricka i tid så är ej bakis. Heja mig! 
 
Så nu när jag skrivit detta meningslösa inlägg kanske jag ska hoppa tillbaka till sängen och läsa resten av de spännande pappersarken! Yippi! 
 
Dagens lunch. jamjam