0

Rasist

Jag blev kallad rasist idag. I en mening som innehöll två ord som jag inte begrep mig på.
Kommentar: Postat av: ZVXH

Varför blir blattar bättre på bild än svennar? 
För att du är rasist, förstås, upphöjande din subjektiva upplevelse till objektiv fakta.
Men det är lugnt! Mamma förklarade för mig 8D... Fattar fortfarande inte...
Personen borde ha kallat mig korkad istället för rasist eftersom att det faktiskt stämmer in på mig. Jag är inte rasist. Tycker bara att Sverige demokraterna är världens bästa parti och att alla invandrare kan fara åt helvete! 8D
Men hallååååååå kompisar! Neeeej! Jag älskar människor! Tycker bara väldigt illa om några få... Och dem är faktiskt helt svenska. Vilken tur för mig! Peeuw! Nära ögat där. Tänk om jag hade ogillat en person som har en lite mörkare hudfärg. Rasist-varning på Myggan!!!!
Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att personen överreagerade lite. Jag menar blattar (förlåt! andra eller första generationens invandrare) blir snyggare på bild. Förutom mig då. Jag fick inte de fotogeniska generna. Dumma mamma! (älskar dig) Men aja.... Nog talat!
NU! På med folkdräkten och skrämma mörka personer! <3
0

Engelska

Jaha. Man kanske skulle ha läst Engelska B. Det skulle ha varit nödvändigt trots allt. Jag är verkligen usel på engelska. Orden krånglar i munnen och knyter en knut på min tunga. Jävla språk alltså. Varför kan inte alla prata svenska? Va mycket lättare livet skulle vara för lilla mig då.

MEN INTE FAN VISSTE JAG ATT MIN POJKVÄN SKULLE KOMMAL FRÅN ENGLAND LIKSOM!!!

Va mycket mycket mycket enklare det skulle vara om jag var tillsammans med en vanlig blatte istället. Det språket kan jag. Blatte-svenska ftw!

Tom vet vad jag pratar om!

Hoppas att Xanders kära mor och hans urgulliga broder förstod vad jag sa... Fast jag böjde massa ord fel o.s.v.........


http://bettybooze.blogg.se/ har någonting som kallas för TITS-DAY på sin blogg.

Där kan man skicka in en bild av sig själv med sina två bästa vänner... booooooobs! love them!
Det skulle ju vara kul att kunna göra det. Men tyvärr så har jag vissa tråkiga gränser. Sånt är livet. Jag får titta på Kenneth och Gleif i min ensamhet.Jaa...... Nu ska jag väl gå in på tumblr eller något....

http://lionmosquito.tumblr.com/


PUSS OCH PORR
1

It's like EeeuuwDet är typ sant! Alla kommer att dö till slut i alla fall. Så varför riskera att dö lite tidigare? HALLÅ!?!?! Sex är ändå bara jobbigt, kletigt, luktar äckligt och ansträngande. Om jag inte gymmar, varför ska jag då göra något annat som får mig att börja flåsa och får mig att lukta äckligt? Bara emot mina principer och so not Myggan liksom! Daaaaahh! Jag lovar att Sveriges yngre befolkning kommer att dö innan deras 14 års dag om några år.... USCH FÖR UNGDOMAR SOM FÖRPESTAR SINA KROPPAR I SÅ TIDIG ÅLDER! Jag tycker att vi ska höja åldern för att vara byxmyndig till typ 80! Då hinner ingen vara med under jordens undergång!!

8D