0

Paris blue

Då var biljetterna kirrade o lägenheten hyrd! Den 9 juli drar jag, mor o mormor till Paris!
Vi kommer fira Franska nationaldagen i Paris liksom! Inte helt illa pinkat.
Det ska bli så himla kul! 
 
Äntlgen så ska jag se Jim Morrison's grav! Ska köpa en blomma eller nåt. Han verkade rätt störd i huvet, men musik det kunde han. Har för mig att frugan ligger på samma gravplats. 
 
Igår var jag på grönan med finaste vännerna och såg Adrian Lux! Vilket ös! Dansade som en tok! 
Efter så skulle flickorna på finkalas, så jag Rufus och Simon körde på grabbkväll med lite biljard. Härligt vare!
Jaaaaaaa. nu vet ni det
 
 
eat cry masturbate
 
0

Ass and them titties

Klart att man gillar stjärt o tuttar. Men känns det inte lite uttjatat i musikvideos? Snygga tjejer som ska dansa sexigt och inte lämna mycket åt fantasin. 
Jag älskar den kvinliga kroppen, men tycker att det är tråkigt att tjejer måste vara nakna för att vara sexiga. Och att man inte kan vara sexig med kläder på. Inte enligt musikindustrin i alla fall. Tror inte heller direkt att tjejerna som är med i videorna inte går med på det. Det är la gött med uppmärksamhet. ÄH!!! Jag vet inte vart jag vill komma med detta. Typ att man kan visa sexighet på andra sätt. Kanske?
 
Nu så blev jag sur igen. Anledningen till att jag skrev det här inlägget var för att jag såg denna video;
 
 
 
Älskar låten. Men tyckte att videon var lite konstig. Tjejerna kan knappt dansa liksom. De är bara med för att de är snygga... Sen förstår jag inte deras kläder heller. 
 
Sen så tipsade en kompis om den nakna varianten 
 
 

Wtf liksom.... Det jag faktiskt stör mig mest på är att snubbarna är helt påklädda. Varför ska brudarna vara spritt språngande nakna men inte männen? 

Nä ingen har dött av en naken kropp. Men på det här sättet. Jag förstår bara inte logiken. knas

0

kräfta

Tror att jag ska byta stjärntecken. Vädur kanske passar min persnlighet, men kräftan passar mer mitt utseende. 
Alltså helvete vad jag brände mig igår. Mina ben svider. Får skylla mig själv lite. Kunde faktiskt ha smörjt in mig lite. Men nej nej. Jag ville ju bli brun! Blev röd <3
 
Första visiten på Gröna Lund igår också! Såg Ansiktet! Grymma pojkar det där! Väldigt söta flickor i bakgrunden också! mjau mjau! Ska införskaffa mig en tenniskjol tror jag! Töserna var i alla fall väldigt tjusiga i dem. 
Det var väldigt mysigt att få träffa chompisarna igen också! Gänget blev inte lika stort som jag hoppats på men det gjorde inte så mycket ^^ Fick träffa Simon, Rufus o Katarina ^^ Gullungar dedära alltså! 
 
 
På senaste tiden så har jag shoppat en del, vilket givit mig ångest. Sån otrolig ångest. Jag kan inte hantera känslan som kommer när man spenderat pengar. 
Eller jag hade ingen ångest när jag köpte biljetterna till Barcelona eller när jag kirrade biljetter till Coheed & Cambria... Men kläder har jag fått för mig att det är onödiga köp. Man kanske behöver köpa jeans nån gång, för de man har är trasiga. Men man ska inte behöva köpa kläder bara för att de är fina... Men det är ju så kul!
Kläder är kul! Har jag gått o utvecklats helt till en tjej eller vad är grejen?
Jo jag tror fan det, för nästa gång jag bloggar ska jag fota mina plagg o skriva om dem. Satan i gatan!
 
Såhär glad blir man av nya, fina kläder!
eat cry masturbate