0

Kiwi

Kiwi är en god frukt. Jag älskar frukt. Skulle kunna leva på det. Va söt man skulle bli då.

Det magiska med kiwi är hur sötman lägger sig försiktigt på tungan och efter ett tag exploderar det. Det är som att saften biter tag i tungan. Läskigt men gott. Jag är jättesugen på att gå till affären och köpa massor av exotiska frukter. Bättre än godis ibland.

En annan sak som jag är sugen på är att åka utomlands. Vart som helst. Bara inte här. Jag vill här ifrån nu. Okej solen skiner för tillfället. Men det är inte så mycket vädret som ron det handlar om. Jag vill finna ro. Inget stress, inga komplicerade tankar. Jag vill bara upptäcka. Världen. Ingen semester som att ligga och sola utan jag vill se. Jag vill finna. Jag älskar filmer och böcker. Finns inget som insperar så. 

 

0

Delete är bara en knapp

Men tänk ändå. Om man kunde trycka på delete i det verkliga livet. Vore inte det något?

Idag tryckte jag på delete. På tangentbordet. Kommer inte ihåg varför. Onödigt var det i alla fall. Man kan inte blunda för allt som inte passar en själv. Man måste se sanningen i vissa saker. Men annars är det lätt att blunda nu för tiden. Det är bara att trycka på delete. Nej nu är det nog. Delete. Lite läskigt ändå. Alla har ju inte fingret på delete knappen. Det är ju bara några. Några som har makten att få trycka. Få lägga fingret lite upp där till höger och sen trycka till. Vilket magiskt ögonblick egentligen. Det tänkar man inte på. Man väljer den lätta utvägen för att slippa lida. Egoism kallar jag det. Jag kanske talar i gåtor. Kanske inte. Det beror på vem som läser. Vem som kan lösa gåtan.

Jag såg en film idag om en äldre dam och en liten flicka. Flickan var 11 år och redo för att begå självmord. Hon visste redan hur hennes liv skulle utspelas. Hon drog liknelser mellan sina föräldrars liv och en guldfiskskål. Är man rik så lever man som en guldfisk och kommer alltid att göra. Det hade hon listat ut och hon var bara 11 år. Ibland är det farligt att vara allt för synisk. Men det kan också vara nyttigt.  Jag är nog hellre synisk än naiv. Jag är hellre hård än mjuk. Jag är hellre ensam än sömnlös. Ensam som i utan kärlek. Vänner och familj klarar man sig inte utan. Inte jag i alla fall.

Jag är hellre en igelkott än att vara du.2

Rjoligt. Va brja. Vi kör ett till småländskt inlägg. Kul

Nu sitterj jag hemma hos Simon och chillepillarj med snoppen. Inte förj att jag harj nån men man kan ju alltid drjömma. Det verjkar ganska trjevligt. Ellerj vad sägerj ni pojkarj? Skulle va kul å testa nån gång, typ en slang ellerj så. Men nu nog med sånt prjat. Jag och Simon tittade på Pirates of blablabla... Johnny Depp va med.. han ärj snygg. Jag dog. Bokstavligen talat. Ellerj jag somnade i alla fal. Det va skönt å ta en tupplur. Kul. Gu va brja! Rjolit.
HEJ DÅ!
Tjusig bild va? Hoppas den uppskattas! Men drja upp gylfen snuskpaddorj!