1

Vapnet

Alltså det är så knasigt hur man helt kan glömma bort att man lyssnat om och om på samma låt. Min käraste vän Clara, länkade just denna låt
 
 Vapnet – Kalla Mig
 
och jag har ju lyssnat satan på den låten för många år sedan men helt glömt bort den. Nu när jag hörde den igen så fick jag gåshud. Helt fantastiskt! 
 
Till något helt annat nu då. Jag har inte duschat på ett dygn. Känner mig otroligt gosig och väldoftande. Hade jag haft någon bredvid mig, så hade jag lyft på armen bara för att få dela med mig av mina aromer. Alltså det är ju jul så man ska vara snäll och generös. Det är så jag rullar. 
Jag vet inte riktigt om jag ska ta en dusch innan jag hoppar i sängen eller om jag ska masa mig upp ur sängen klockan halv fyra imornbitti och göra det då istället. Halv fyra tänker ni, vilken förskräcklig tid att gå upp på morgonen. Ja mina vänner, jag håller absolut med er. MEN mitt tåg går klockan 05.40 imorgon. Och jag ska tvätta håret o grejer. Det tar lite extratid. Sen så behöver jag ju inte kladda så mycket med sminket men vill vara uppe i god tid i alla fall. Jag är duktig och ordningssam... 
 
Alltså jag har packat min pippiväska. Den är proppfull. Jag vet inte hur jag har tänkt då jag måste få med mig alla julklappar hem till Malmö sen! Det kanske inte blir så många, men jag får inte ens plats med en! Hur ska jag lösa det liksom??? Knas i orten. 
 
Nä nu ska jag städa undan lite. Usch va tråkigt! Sen hopp i säng! 
 
 
 
Min absoluta favoritbild av mig själv! Übersexig
0

uttråkad

Ääeh jag sitter ju på mitt rosa flickrum och har nada att göra.  Tog massa selfies på instagram som inte kommer få några likes. Lika bra det. Det är bara jag som förstår min humor. 
Nä men jag ska inte bara klaga. Det är väldigt mysigt att vara hemma igen. Vi har firat lilla mamma idag! Hon blev ju glad för sina presenter. Gött mos liksom! Imorgon blir det släktkalas och bullar.  Jag gillar ju bullar.  
Känner nu att jag inte har så mycket att skriva så jag loggar nog ut 
 
Snygg
 
Läcker anka. Extra saftig liksom
Hotness overload 
 
juste! Ni måste ju lyssna på Noonie Baos cover Ung o kåt. Häääärlig
0

Kommer snart

Ja, jag kommer snart Stockholm, för en kort visit. 
I morgon (snart idag) så tar jag tåget mot huvudstaden för att fira min kära mors födelsedag. Har köpt en liten present som jag hoppas at hon ska uppskatta. 
Måste hoppa i säng snarast då jag ska upp tidigt imorgon. Vi ska redovisa och börjar klockan 09.00. Inte så farligt tidigt kanske då jag bor 10 minuter ifrån skolan, men jag har inte packat klart än och jag måste ta med mig väskan till plugget då jag direkt efter drar. Slutar klockan 16.00 och mitt tåg går 16.41.
Ingen idé att dra hem mellan. Eller ska jag göra det? Det är faktiskt ganska jobbigt att släpa på en stor trunk... Men frågan är om jag hinner :s Uuuusch vad jobbigt det blev helt plötsligt!
 
Aja... I måndags så städade jag i alla fall lägenheten. Tänkte att det vore skönt o slippa att komma hem till ett kaos på söndag/måndag. Meen det är ju inte oundvikligt heller då jag inte bor här ensam. Och jag får ju städa upp rätt mycket efter min roomie. Ja väldigt mycket faktiskt. Det är bara jag som städat den här lägenheten sen jag flyttade in. Det känns la sådär. Men jag får skylla mig själv lite för jag säger ju inte till. Är för feg. 
 
Nä nu ska jag duscha lite fort o sen blire att nana!
 
 
Som sagt så städade jag och sen så köpte jag även lite ljus, Behövdes i mörkret. Blev riktigt nöjd