0

Väjstar maj tajm

Sitter på praktiken o äter en smörgås. Samma lunch som igår... Får fan inte i mig mer efter att jag bara käkat mjölkprodukter i typ två veckor. Jag bloggar. Det är jättevettigt. Oja! Jag är inne på facebook... ännu bättre! 8D Samtalar om ytterst viktiga saker med Adrian. Vem fan bryr sig om vad som händer i världen när man måste hitta nånting att ha på sig på skivan liksom...

Imorgon börjar jag klockan 7! Äntligen! Jag frågade om jag fick vara med i studion och det fick jag! Så Mix Megapol! Ajm jårs! 

Ikväll ska jag äta middag med mina brudar! Ska bli möjspöjs! Yay!
Och imorn ska jag hem till Adrian i fucking Rimbo... Nån som vet vad det är för håla liksom? Nä precis! Hade varit mycket coolare om det hette Rambo... Just saying...


 

ÄNTLIGEN! <3 <3 <3 <3 ÄLSKA ÄLSKA
0

The best kind of drugEftersom att det inte blir nå Peace & Love för min del denna sommar så har jag bestämt mig för att satsa hårt på konserter denna sommar. Har reserverat två biljetter till Deadmau5 som kommer hit till Stocklaholmo i juni! Jag o Emmsi ska gå... om hon har några pengar... Blir ju lite svårt o betala för sig när man shoppat upp hela månadens lön. FY PÅ DIG EMMA!

Men innan Deadmau5 så kommer Jay Z och Kanye West hit!!!!! JAG MÅSTE SE DEM! Jag är helt besatt av "Ni**as in Paris" Kan verkligen inte sluta lyssna! Det är en såndär låt som man kan låtsas att man är med i musikvideon. På väg till praktiken så kan vifta lite med armarna och mima så ser man astuff ut! Det gjorde jag idag... Enligt mig var jag astuff i alla fall. Jag har ingen aning vad de som glodde på mig tyckte. Like I care!!! Pffffffffff

Skulle Coheed and Cambria kommit hit skulle jag ha gått å lyssnat på Claudios ljuva stämma också! Mums! MUUUMS!!!!!!!

Musik är super när man behöver tröst. Eller när man behöver dagdrömma. 

Snart ska jag återgå till mitt sökande av information om en viss Camilla. Mmmhmmm! Det blir skoj. Men det är 10 min kvar av lunchen! Slö-tid!  
0

Suck

Sitter i mitt rum o luktar svett. Som en riktig man! Käns gött! Kollar på Big Brother... Väldigt spännande. Fölket har ju inte alla hästar hemma men vem fan har det?

Jag har blivit singel. Det är så sjukt hur man ena dagen är tjejen med pojkvän till att den andra dagen vara crazy cat lady. Men jag föredrar katter framför snoppar i alla fall. Jag är ju så himla feministisk av mig. Funderar även på att kalla mina framtida barn för HEN istället för HON eller HAN..... okej det sista va ironi... Men katter alltså! Mums!

Imorgon hade jag tänkt att hosta ut det sista slemmet. Det är mitt mål. Är trött på att vara sjuk nu. Har missat för mycket av praktiken.

Sen på lördag ska jag för hoppningsvis träffa min käraste vän Adrian. Fika o skvallra. Nä han är inte bög. Tyvärr. Har alltid velat ha en bögkompis...

Sen på kvällen blire utgång! Det var länge sen! Men imorn kommer lönen så då kommer jag ha råd! Woop Woop!


Jätteintressant för er att veta, jag vet 8D Puss och porr alla mina läsare. Ni 8 personer är wünderbara! <3