0

hehehehehe limpa

HEJ!!!

Gu va gott det skulle vara med lite limpa just nu.

Vet ni vad?!?! 8D Jag har jullov!! Woop Woop! Men det betyder inte att jag kommer få vila! Nej nej! Eller jo... efter julafton. Idag ska jag o mamma städa hela huset, sen ska vi julpynta, fixa granen liksom.Sen ska vi göra lite julgodis har jag för mig. Igår plockade vi undan det mesta i huset och så slog jag in alla julklappar! Duktiga Jossan!

En sak som jag verkligen ser fram emot är att min pöjk kommer hit ikväll! YAY YAY YAY YAY!!!!
Vi ska fira Jul tilssammans! Det kommer bli über-mysigt <3

Jag har banne mig köpt alla julklappar! Köpte även två nisse-klappar igår... (dem man får i strumpan) Funderar på om jag ska köpa en till.... Det kanske blir en sväng till Vällingby imorn 8D
Detta kommer bli en myyyysig jul! Yay!

Om sex dagar åker jag och Xander till England! 8D WIIIEEE Längtar! Det kommer bli skoj!

Nu dog min hjärna. Fan vilket tråkigt inlägg... Det händer inge knasigt i mitt liv just nu... Allt är ganska ordnat. Typ som Svenskska Dagbladet förutom alla katastrofer... Tänk livet kunde likna Aftonbladet eller Expressen... Då jävlar alltså! Eller ännu bättre!!! KANAL 5! Då skulle jag antagligen vara ett drägg 8D KUL!

Puss och Snusk mina vänner!


Slänger in en lite gammal bild! Yay
0

Musikhjälpen

Hejsan!!!!

i måndags drog Musikhjälpen igång igen! WOHOO!! Typ det bästa med vintern! Dem är så himla duktiga! Sverige!! KÄMPA KÄMPA!!!!

Pappa och jag satt och pratade om detta igår! Det finns ett sätt att skänka som är helt jefla underbart! Man ringer numret 099-321 00 (samtalet kostar 10 kr och går till musikhjälpen) med dem tio kronorna så får någon i vårt kalla Svearike en kram! YAY! Om alla i Sverige skulle ringa detta nummer så skulle Musikhjälpen få in ca 90 miljoner riksdaler... RING FÖR FAN!!!! 10 kronor är ingenting!!! Igår önskade jag en låt för 50 kronor... Dem har inte spelat låten än men det gör inget för jag vet att pengarna går till något bra!

Kom igen nu mina vänner!!! Gå in på musikhjalpen.se och läs mer! Bidra för fan!

3

Backyard Betty

Hej på er!
Idag har jag och min kära svägerska Pau varit i Kista och hånat alla kläder i butikerna. FYFAN va fula kläderna är! Är det meningen att man ska se ut som en slampa eller? Om jag ska klä mig som en prostituerad så vill jag i alla fall se ut som en rysk Lyx-hora! Men min budget räcker inte till de kläderna!! Så jag får se ut som en flata i jeans och en collegetröja från kill-avdelningen istället! Tummen upp eller? Jag känner verkligen hur mitt hår förstärker flat-delen 8D Tur att jag redan har pojkvän och att han är för kär i mig för att dumpa mig... (igen)... 8D Men hade jag varit singel hade jag passat perfa in på gayklubbarna. Det hade ju varit awesome! Måste gå på en sån nån gång. Fan vilka fördomar jag har! Skjut mig! Och när jag kommer in på den där gayklubben så kommer alla brudar vara uppklädda till tårna och se ut som värsta party-pinglorna. Gay är ingen stil Jossan! Det är .... ett sätt att älska på. Kärlek! INTE KLÄDER! Okej!!! Sorry!!!!
Inte mitt fel att jag växt  upp i detta samhälle! KAN DU INTE TÄNKA SJÄLV ELLER?!?!?! Jo.. kanske... BRA!
Så! Nu har jag skällt ut mig själv lite :) Kändes bra!
Här kommer lite bilder!
Blev inge bra bild på min Outfitta.. OJ!!! Outfit heter det visst! Jossan då! Men jag tror att ni anser att mina näsborrar är ytterst charmiga 8D
Juste! Köpte julklapp till min älskade Xander! Inte dem på bilden 8D Men efter att jag köpt en sak till honom så blev jag lite avundsjuk! Så jag bestämde mig för att vara lite snäll mot mig själv också! Så köpte dessa vackra trosor! 8D HIHIHIHIHIHI
HEJDÅ!