1

Trippelisnippelipippeli!

Känns som att jag fått en rejäl jävla nickokick! Jag hoppar med benet och springer runt i huaset bsom en jävla kykling! Kan inte fatta att imorn så drar jag! Jag och Emma på änentyr! Liiiiiite nervös! Men det hör väl till I guess! BLABLABLA!!!

Har i alla fall haft en underbar midsommarhelg! Har varit med min älskling! Är så nebdranjs jävla apkär! Vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Det var ytterst jobbigt att säga hejdå idag. En hel vecka utan min Xander <3 Får se hur det går. Älskar honom vääääldigt mycket och kommer sakna honom så in i norden! Gaaaaaaah

Nu pillar min fingrar lite överallt på tangentbordet. Dem vet inte riktigt vad dem ska skriva.... Aja........ VI HÖRS efter festivalen och två dagar efter hemkomsten blir det måla måla på ryggen! Lääääängtar!!!!

Nu ska jag dö lite! Puss o snusk!!!!!!

0

Typ ganska så jävla aplycklig!

När man inte bloggat på länge så inser man en sak... Man har ett liv. Samma sak när man inte varit inne på facebook på minst 24 timmar. Dock så tappar man lite statistik... sajk! Det är lika många som läser när jag bloggat som läser när jag inte bloggat... Vilket är 8 pers! Men det känns ju ändå ganska coolt. Trogna läsare gillar jag. Ni är säkert söta vilka ni än är... Sajk igen. Är du en ful fisk så är du en ful fisk.. Spelar ingen roll om du läser min gudomliga blogg... Men ni andra är såklart UNDERBARA! Puss på edra skinkor <3

Anledningen till att jag börjat röra mig mer och mer utanför Skälbys trakter är för att jag skaffat en såndär liten söt pojkvän som bor långt ut åt bara helvete. Men det är lugnt. Han är värd resan <3 Nu kanske ni tycker att jag är en liten snorunge som byter pojkar lika ofta som jag byter underkläder... Det stämmer inte. Jag byter underkläder varannan vecka och pojkar varje vecka. Där fick ni något att rynka på  näsan åt!!!
SKOJA IGEEEEN!!! Jag byter faktiskt underkläder varje vecka... okej varje dag... Och jag byter inte pojkar hela tiden.... Typ. Men nu känns det i alla fall bra. Tror att denna kommer få vara med i Joséphines liv en bra stund. Hoppas hoppa hoppas! Har bara vait såhär kär en gång förut... Jag har blivit så äckligt jävla brudig och jag fnittrar hela tiden. Det är väl bland det jobbigaste med kärleken... bieffekterna. Men man kan överleva dem.

Nu ska jag hoppa in i duschen, packa ihop lite saker och sedan bär det av mot min prins igen! Tummen upp!!!!

P.s. Lovar att skriva om något vettigt nästa gång.... D.s.

2

Splasch!

När man äntligen har kirrat regelbunden mens så blir man lite konstig. Man längtar efter mensen... Eller jag gör i alla fall. Imorse fick jag en överraskning och gissa om jag blev glad 8D Fram med tampongerna bara! Vill typ bada i dem. (Inte dem använda alltså...) Ni vet sådär som rika galna snubbar gör med sina sedlar. Kastar de i luften och dansar nån liten ritualdans. Kan ju bli kul. Nä men det är inte så att jag njuter av mens men det är skönt när skiten är över. Oooooch! Så kommer jag att slippa ha den under Peace and Love! Underbart!

Mens är kul att prata om. Man lyckas alltid framställa konstiga grimascher på pojkarnas ansikten. Dem är så söta när dem är äcklade <3 Det var väl detta jag ville berätta för er folket. Jag har mens! Ett grattis skulle faktiskt inte skada. Tack på förhand kan jag väl säga då.. M-m! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENSS!!  MOAHAHAHAHAHAHAHHA!

Loves you long time <3