1

Åldern har inte med saken att göra

Jag blir så förbannad när jag får höra att jag är liten/ung hela tiden. Jag kan väl ha varit med om saker i mitt liv fast jag "bara" är 20 år eller?!
Och just för att jag är i den så kallade unga åldern så får inte jag längta tillbaka till när jag var ännu yngre. 
 
Jag la upp en bild på dayviews från när jag var 17 år och då vare nån jävla mupp som kände att det var nödvändigt att kommentera
 
 
 
Jag blir så förbannad så jag kokar! Människan är liksom 3 år äldre än vad jag är. 3 år är nada! Särskilt när det kommer till det intellektuella i alla fall som han bevisar rätt bra. Klart att han upplevt saker som jag inte har än men bara för att han är äldre än vad jag är så betyder det inte att jag kommer gå igenom samma spår som han gjorde. Jag har vänner som är äldre än vad han är och känner likadant som jag. När ska fokuset på vilket år man föddes försvinna? Åldern har inte så många gånger med livet o göra. Jag vet 15 åringar som är mer erfarna än vad jag är i vissa saker. 
Det finns fler som alltid ska kommentera att jag är så mycket yngre, tänker inte nämna några namn men det är i alla fall sjukt irriterande! Jag har väl rätt till att känna saknad och längtan fast jag är född 1993? DÖ!!!!!
 
 
0

Wolf of Wall street

Jag var på bio idag och så Wolf of Wall street. De som har sett filmen har målat upp den för mig som att den skulle blowa mitt minde! Men jag måste säga att det gjorde den inte. Det var absolut en bra rulle och det hände ju saker i den o bla bla bla. Men den va ganska enformig och kvinnosynen var vidrig. Jag förstår att det ska vara så tydligt för att man ska fatta hur de här killarna behandlade kvinnor, men jag blev provocerad i alla fall. Jag kanske har gått o blivit en bitterfitta men så får det i alla fall va dårå. Som sagt det var en spännande rulle och scenerna va snygga och allt det där. Men min hjärna fick sig ingen avsugning. Så lite besviken är jag. 
 
 
 
 
Från det ena till det andra. Sitter och lyssnar på Haim. Alltså vilka brudar! Så himlans bra musik och jag kan tänka mig att deras konserter är strålande. De ska ha en konsert här i Svearike i februari på Berns, och jag är ju såklart otroooligt sugen på att gå! Inte helt hundra på om jag kommer att få med mig mina päron... sååå äre nån som gluttar på min blogg o skulle vara sugen på att se dem med mig så kan ni väl hojta till! Yäy <3
 
Klicka på bilden och få er en öronorgasm <3
0

Jag väntar

Och kommer att göra tills en av dessa dyker upp o bjuder mig på dejt! Om nu en av dessa karlar läser detta (...)  så vill jag bara meddela att en perfekt dejt för mig är en middag vid ett korvstånd. Ni får inte misstolka detta. Jag älskar korv men får ni snuskiga tankar i huvudet nu så äre inte mitt problem.
Nu har det blivit dags för ögonorgasm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså detta är mer än vad jag klarar av. Jag har kvar korvstånd i huvudet. Vet ej varför