1

Chambre

Pappa frågade mig var Tessan var och jag svarade i Vickes rum... Victor har inte bott där på över ett år. Vi har bytt tapeter, möblerat om och flyttat ut nästan allt som är Victors.
Varför ser jag det fortfarande som min brors rum? Han kommer aldrig att flytta in igen. Men det är ändå Vickes rum. Det skulle kännas konstigt o säga gästrummet. 
 
Vad kommer jag säga när jag själv flyttar hemifrån? Kommer jag ens kalla mitt nya hem för "hemma"... Eller kommer radhuset i skälby alltid att vara "hemma"? Jag har ingen aning. Jättekonstigt.
 
JAJAJAJAJAJA!! Tråkiga och onödiga tankar.
 
Jag har dråga sönder Coheed and Cambrias nya skiva och The Weeknds nya album hiihihihi.
The Weeknd finns på spotify!!!!! Thank you lord and Jesus för Jesus gör så himla mycket nyttiga saker! Och Gud också! Förhindrar krig, fattigdom och sånt! SÅ HIMLA BRA GUD!! You go girl!
 
I alla fall så tycker jag att ni kan lyssna på två av mina favvisar <3
 
 
The Weeknd – Montreal
 
 
Coheed and Cambria – Number City
 
 
eat cry masturbate
2

Sjuk

Det gick vilt till i helgen alltså!!!! Jobbade lördag till söndag. WOW
Nä men nu har jag gått o blivit sjuk i alla fall. Jag orkar verkligen inte gå till jobbet men ska göra ett försök i alla fall. Så får jag la gå hem om det inte skulle funka.
 
Så jävla trött. Och det är fortfarande ingen som hört av sig om bloggdesignen. VARFÖR ÄLSKAR NI INTE MIG?!?!?!
 
 
Borde man raka pussin eller?
 
eat cry masturbate
1

Fult

Nu var det ett jävla tag sen jag skrev. Vill skriva att jag ska bli bättre men jag kan inte lova något.
 
Nu är min blogg otroligt jävla ful och tråkig, men jag har ingen jävla aning om hur man gör den fin. Jag har varken tid eller ork för att ta reda på det heller. Men jag tycker verkligen att den är ful och tråkig nu. Så ännu en gång efterlyser jag nåååågon som kanske skulle kunna hjälpa mig. Jag vill inte ha någe avancerat men bara lite mer personlig. Detta vill man ju spy lite på. 
 
Jag är singel igen om någon skulle undra. Jag är verkligen usel på förhållanden.
 
 
Länge sedan jag orkade göra mig fin.