1

Kluven

På söndag är det den 1 December. 
Det är helt sjukt hur tiden flugit förbi. För inte alls så länge sen kunde jag inte vänta tills jag skulle få åka hem till Stockholm igen. Men nu är jag inte så säker längre. De senaste 2-3 veckorna har jag verkligen börjat trivas här. Det känns liksom som hemma. Så jag funderar på att stanna kvar efter att kursen är slut. Jag håller på att leta jobb just nu och om jag hittar ett jobb ska jag även försöka hitta nån annanstans att bo. Något eget om jag har riktig tur. Jag vet fortfarande att jag ska jobba med radio en dag. Men jag har tid på mig att komma dit. Jag är bara 20 år liksom. 
 
5 månader är för kort tid för att kunna övgöra om det är rätt eller inte. Men hittar jag inget jobb så åker jag såklart hem till Stockholm. Kan bara vara kul att göra något man verkligen inte planerat. Det känns som att jag planerat alldeles för mycket av min framtid. Jag tror inte att det är bra. Man måste vara spontan ibland. 
Jag är jävligt kluven för tillfället men vi får se hur det går. 
 
 
1

Ingen större skillnad

Kollade hur jag såg ut för exakt ett år sedan
 
Jag såg ut typ såhär
 
 
Sliten som fan och ja... Finns la inte så mycket mer o säga om bilden. Jo men jag vikarierade ju på fritids vid den här tidpunkten och fick stå ut med barn som sparkade mig på smalbenet och snyta snoriga vildar som vägrade att ha jackan på sig. Så det är väl ändå rätt okej att jag såg ut som jag gjorde. 
Men till saken då. Jag tittade mig just i spegeln och kunde då konstatera att ett år senare så ser jag exakt lika trött o sliten ut. Och vad går mitt liv ut på idag då? Jo jjag har lektion en till fyra gånger i veckan. Sen går jag hem o tittar på tv. Det är mitt liv idag. Jag skulle faktiskt kunna se lite piggare o mysigare ut. MEN NEJ! 
 
Enda anledningen som jag kan skylla på nu är att jag har mens. Denna underbara sak som händer en gång i månaden om man sköter sina piller och inte blir på smällen. JAG ÄLSKAR MENS! Därför skulle jag vilja skriva ett litet meddelande till min mens :) Här kommere
 
Kära slemmiga blodröra
Tack för att du ger mig finnar! Ibland känner jag mig lite för svensk men där kommer du en gång i månaden o gör mig lite finsk liksom. TACK SOM FAN! Och kära blodgegga, Tack för att du ger mig smärtan som strålar upp i ryggraden på mig varenda dag :) Det är bra att bli påmind om att man har det för bra, så lite ont måste man ju ha ibland. Och tack för att du håller mig borta från pojkarna. Det uppskattas något enormt! Man vill ju inte få könssjukdomar liksom. Och tack som rackarns KÄRA mens, för de blodiga trosorna. Ahmen du veet ju hur mycket jag ÄLSKAR att tvätta. 
Utan dig vore jag ingen riktig kvinna. Det är ett som är säkert i alla fall. Mysig äru också. Finns inget som slår när det hettar till i trosan o man får lite brådis in på toan för att göra sitt glädjerop :)
TACK MENS! <3
 
På grund av mensen eller ska jag säga tack vare kanske, så ser jag ut såhär dessa 4-7 dagar :)
 
 
 Puss o snusk
0

Kär

Jag är på riktigt kär i sångaren i Hong faux! Han är så otroligt vacker. Och vilken röst! Han har liksom allt. Mjau mjau säger jag bara. Allt började den vackra dagen jag skulle se Coheed & Cambria spela på Sticky fingers i Göteborg. Då spelade Hong faux som förband. Bättre förband får man leta efter. Jag älskar när man går på en kosert och banden som spelar innan också är bra. Det är inte alltid det händer faktiskt. 
 
Detta blir ett kort inlägg då jag måste gå o lägga mig nu eftersom att klockan är halv 2 och jag ska ju upp imorn...idag
 
Ville bara dela med mig av min förälskelse. Jag vet att han är några år äldre än vad jag är, men vafan! Det är ju bara en siffra. Och skulle han ha familj eller liknande så kan man alltid trolla bort dem. På något sätt. Så är det nån där ute som känner honom eller har hans nummer kan ni ju meddela att jag är jävligt intresserad <3