0

Mösspåtagning!

Idag är det mösspåtagning! Min mysse ligger så fint i min väska och om nån timma ska den på! Woopeliwoop!

Jag tvingade även fram våren idag! Shorts och Kavaj är dagen outfit! Nu skare fan bli varmt! Annars har jag lovat att spöa vädergubbarna! Gud va jag längtar efter studenten! 43 jävla dagar kvar! Låt dem gå fort som fan!

Har fan inte så mycket att skriva.... JO! Jag har mensvärk! Första gången på typ 2 månader o ändå så har jag haft mens under dessa två månader... Yeah I know! Fun as  hell!
Jag har tagit ett litet uppehåll från mina små piller förstår ni. Inte jättestor nöd på dem i alla fall... Man måste ju nuppa för att bli gravid liksom. Vilket jag typ slutat med! Eller vafan! Jag har aldrig börjat! Jag är oskuld!

1

blögg

Hej igen! Två inlägg på en dag! Wow! Varför? För jag får inget o göra på praktiken. Min handledare smite hela tiden. Men efter lunchen så ska jag haffa honom! Nej inte haffa så som tonåringar idag menar! Jävla ungdomar!

Undrar om jag blir känd om jag börjar blogga varje dag.... HAHAHA E`NEJ! 
Jag har liksom inget intressant att skriva.

Dagens händelse: En man stannade upp mig när jag var på väg till praktiken för att säga att jag var vacker! Åååååååå Men det vet ni väl redan med tanke på att ni 8 som läser min blogg har mig som vän på facebook...

Jag bli känd. Ajuste. 

Jag blev i alla fall väldigt glad!

Snart kommer jag att lägga upp en bild av mig själv som jag tog innan jag skulle iväg på skiva i måndags. Fan va läcker jag blev! Åå gud så tjusig jag blev! Eller nåt! Yay!