0

Vill bli rolig igen

 
 
För typ 2 år sen... Jag va ganska kulig. Får fan börja med det igen. 
 
eat cry masturbate
0

Fridfullt

Inte så värst om jag ska vara ärlig. Har städat mitt rum och tänt en rökelse för att lugna ner mina nerver, men det är lättare sagt än gjort. Vill bara att det ska bli lördag! Måste hålla mig sysselsatt. 
Idag ska jag fika med Helena och Clara! Det kommer bli mysipysi!
Och imorn ska jag först på bio och se den nya Jamesi Bondi! Woop woop! Sen blire tubresa mot söder för att jobba lite. Det blir också skoj! Sen är det fanimig LÖRDAG! 
 
Igår kände jag mig kreativ! Satt i mitt nystädade rum med tända ljus, rökelser o ritade. 
Kan inte direkt säga att det blev snyggt men det var i alla fall avkopplande. Jag måste ta upp ritandet igen. Sluta nörda så mycket framför datorn...
 
 
eat cry masturbate
 
Tänderna ser ju yp inslagna ut. Lite fuckat men ja.. tjusigt
 
 
2 veckor....
0

Typ jätteglad

Förra veckan var allt jättefel. Denna vecka är allt jätterätt! SÅ JÄVLA RÄTT! 
Kan säga att jag gjorde rätt i att ha på mig den röda klänningen i onsdags! Jag fick napp! Alltså! Vilket kap! Typ Gammelgäddan! Typ en lax! Är så glad! 
 
Jag är fett töntig jag vet. Men jag har inte mått så här bra sen Trollet. Galet mina vänner. 
Så nu ska jag sluta prata om det....
 
Vad har mer hänt? JAG HAR JOBBAT! Det har fan gått bra. Jag som fruktat barn har suttit på leriga bänkar o tröstat  snoriga ungar! De är ju faktiskt lite söta! Är fortfarande osäker på hur det blir med o skaffa några egna. Den delen verkar vara lite sådär. Vill inte att mitt underliv ska spräckas. Vill inte bli ihopsydd. Vill inte ta ansvar för om mitt barn suger. Men jajajajajaja! Kommer inte på vad jag ska skriva.
 
eat cry masturbate