1

Det börjar ta sig

Ja nu jävlar! Nu börjar det växa lite i alla fall. Kykling-armar borta! Nästan. Har lite kvar att träna. Eller massa. Jag ska bli biff. Vill bli biff! Jag la på några kg på hantlarna idag. Fett med ascool jag är. 60 st situps har jag hunnit med också. Och några sånnadär när man har benen i luften och sen ska dem ner till golvet fast dem får inte nudda golvet... Vet inte vad det heter. Men jävlar va det känns i magen. Så jekla nice känsla.

Fan. Nu gjorde jag det igen. Här sitter jag och är stolt över hur duktig jag varit. Så smäller jag i mig en massa choklad... Hur bra är det på en skala från ett till tio liksom?

Aja skitsamma! DET ÄR GOTT 8D
Och jag är typ snygg ändå... Man kan alltid låtsas. Jag älskar att låtsas. Allt blir så mycket lättare då.

I morgon är det nyår!!! KOOLT! 2011 liksom! Jag ska bli duktig det året! Sköta skolan, inte göra några dumheter och bara vara jättesnäll!...... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ibland låtsas jag för mycket.
AHAAA!!!!! MHMMMM!!! JAA!!! Men större ska det bli!5 kg  >.> Tror jag ..Min profil är ganska läskig.. Typ hej NÄSA! Men jag lever med det. Jag får killar å tjejer i alla fall. Tjoho! Och min familj tycker om mig. Ibland


Hello no bewbs 8D

But I got the lips
0

Ångest = över

Då har man tellat för mammsen och pappsen då. Gött vare. Så jävla gött! Härlig känsla. Som om en sten föll från mitt bröst. Nä, så poetiska ska vi inte vara. Jag har alltså berättat för mamma och pappa om Joakim. Min förhoppningsvis blivande hane.

I Lejonmyggans värld är det honan som jagar. Inte bara maten, utan även sin partner. Hon ger ifrån sig konstiga läten och smetar ut en röd färg på läpparna som förhoppningsvis ska locka till sig en hane. Om inte det funkar, brukar hon lägga till lite humor i det hela. Funkar inte det, så är hon bara sig själv. Cp. Tummen upp.

Man ska alltid vara sig själv. Har jag säkert läst i en bok.

Idag vare som CRAAAAAZY thursday fast tisdag. <3 P3 <3  <3 Kodjo <3
Jag shoppade galet! Lite läskigt nästan. Jag köpte skor för bövelen! Som är helt jävla onödiga men rackarns bananer va snygga dem är!
Sen köpte jag trosor, hade jag köpt ett par till så skulle det vara ett par för varje dag i veckan.
(Nu ska vi se här.. Måndag blir en.. och så två tre... fem.. JAHAA!! Du köpte sex par!)

Sen köpte jag en kavaj! EN FAKKING KAVAJ! Hur jävla brudigt är inte det liksom 8D
En bok fick också plats, och en rosa tygbit som ska föreställa en boddy eller hur det nu  stavas. Och en BH. WOHO! Smink också för tusan!

Liiite bilder >.> Kommer här:

Ska jag ha på mig på nyår 8D PARTY!


Mina otroligt sexiga pjuck! Våren here I come!Mwihi :3


Jaaa! Då har man skrivit ett till värdelöst inlägg 8D NICE! Eller det där om min hane va ju lite intressant kanske >.> HOPPAS!
LEJONMYGGAN MATHAFAKKA!

puss o snusk :3

0

Girl with one eye

Jag sökte på google... Jaha. nähä. Är det ens tillåtet? Säkert. Why not liksom. Men hon har ju inget hår :( Stackars flickaFörlåt känsliga läsare. Jag gillar egentligen inte bilden heller. Den är ... jag vet inte. Det är ju inte riktigt porr. Bara konstig och jag kan inte sätta fingret på det. Når inte. Och den där stringen (strängen) ser  ut att skära in i röven något förskräckligt. Aj.

Anledningen till varför jag skriver just detta inlägg är väl för att Jossan har blivit lite osäker. Det där med att jag inte behöver en pöjk... B.S.
Eller nä fan! Jag behöver inte en kille. Jag behöver inte någon för att överleva egentligen. Tänk på barnen i Afrika, och runt om i andra länder. Dem har inte ens några päron.
 
Men om jag kanske skulle komma till saken. Nu har det kommit upp en såndär från det motsatta könet igen. Och han har satt sig på hjärnan. Himlans svårt att sluta tänka på fanskapet. Menar det på ett kärleksfullt sätt. I like him liksom. Kanske inte världens bästa pojkvänsmaterial med tanke på att han är några år äldre och han bor en jävla massa mil härifrån. Men vafan. Man kan ju inte styra sina känslor. Jag kan ju inte säga att jag är kär i snubben, för jag har ju aldrig träffat honom. JA HAN ÄR FRÅN INTERNET! MEN VAFAN! Jag hittade mitt livs kärlek på internet! Tottish ffs! Eller dåtidens liv om man säger så. Nu kanske det blir andra bullar. Vet inte. Hur många grader ska man sätta på ugnen?

Det här med att träffa folk från nätet är lite läskigt. Inte för att jag tror att han ska våldta mig utan jag är mest orolig över vad NI ska tycka. Ni som tycker något alls. Det är jävligt många som tycker nu för tiden. Varför bryr jag mig om er? (Ni vet säkert vilka ni är)
Jag vet inte. Jag brukar inte bry mig. Men this is allvarligt skit alltså >.> Eller kanske inte. Vad vet jag? Jag är ju bara barnet!

Där har vi det!!! Jag är ju bara ett barn. Vad vet jag om livet egentligen? Inte så mycket. Det är därför jag vill upptäcka. 

Tack för mig