0

Politik

Jag sitter och är upprörd (igen). Har precis läst Blondinbellas blogg av nån jävla anledning. Har egentligen aldrig delat hennes åsikter men ibland hamnar jag där i alla fall. Nu har hon i alla fall skrivit om feminismen och hennes text gör mig mörkrädd och så jävla förbannad. Människan har fan ingen kolla whatsoever. Jag orkar inte ta upp så mycket av hennes text för det gör mig bara upprörd och jag skriver otroligt dåligt när jag är jättearg. Men ni kan ju läsa det själva på hennes blogg. Texten är ganska omtalad. 
 
Men en sak som Blondina bella har gjort är att hon gjort det lättare för mig i kommande val. Jag funderar starkt på att lägga min röst på FI. Jag tror att det är viktigt att partiet får lite större plats så att fler förstår vad feminismen egentligen innebär.
Det jag tycker är så jävla tråkigt är att bara för att det finns så kallade extrema feminister så tror folk att alla feministe agerar på ett sätt. Har folk tunnelseende eller? Det finns väl för satan extrema moderater och extrema socialdemokrater?! 
Inte går jag omkring och tror att alla som kallar sig för moderater är uppstoppade snobbar som bara tänker på pengar! 
Sen kan man kalla sig för feminist fast man inte röstar på FI men ändå liksom. 
Det finns så många fördomar om feminister så det är galet. Varför läser folk bara inte på lite? Det googlas på massa skit idag men att googla på något som man känner sig osäker på är allt för jobbigt eller? Istället för att anta att någonting är på ett visst sätt så kan man ju bara läsa lite fort om det. Nä för det är ju mycket roligare att söka på Miley Cyrus nya tuttbilder. 
 
Ääeeh hur tänkte du nu?
 
!!!!
0

Röda ansiktsläppar

Idag testade jag min läpp primer eller vad man nu ska kalla det. Funkade väl inte superbra... men inte superdåligt heller. Jag fick lov att fylla på med läppstift under dagens gång då jag åt och drack vid två tillfällen. Men det var inte så mycket som försvann. Det jag är osäker på är om jag tycker att det va värt 200 kr... Jag kanske bara är snål men ändååå liksom. Det var ett pyttestift och det gjorde inte så mycket nytta. 
 
En Primer som jag däremot är nöjd med är den jag har på ögonlocken innan jag kladdar på ögonskuggan. Skuggan både håller ordentligt och färgerna blir mer intensiva. När jag köpte den så gick jag in på Kicks och bad expediten plocka fram hennes favvis. Det blev den från Estée lauder. Väldigt fint och dyrt märke. Tror att min farmor köpte sitt smink från det märket när hon höll på med kladd i fäjset. Känner igen loggan så mycket. 
Den kostade i alla fall 215 kr och det tycker jag det va värt. 
 
När jag ändå sitter här o tjötar om smink så kan jag ju även passa på o berätta att jag är väldigt nöjd med Loréals Nude Magique krämer som jag skrev om för ett tag sen. Men man får passa sig så man inte tar för mycket för då blir det oranget! 
 
Smink är kuuul, särskilt om man är fuuul! 
 
Så här vacker var jag innan jag gick ut idag för att luncha med mormor.
 
 
Charmig bild... men såhär ser mina läppar ut nurå.
 
Min braiga primer
0

Lassie Power

Dålig natt inatt. Somnade efter 01.00, vaknade igen vid 04.00 och har inte kunnat somna om så jag gick upp med mamma o pappa. Har fått i mig lite frukost men har en sån jävla huvudvärk. Måste nog få i mig nåt glas vatten.
 
Just nu så sitter jag och uppdaterar bloggar och facebook ihopp om att nån mer än jag är vaken. Nu när solen stigit upp så äre faktsikt några som orkat skriva några rader. Musiken flödar även i mitt rosa flickrum och de senaste tillagda låtarna på min spellista är bara tjejer. Brudar is das shit! Ett tag lyssnade jag bara på musik av karlar men det blev ju tråkigt så nu får kvinnliga röster ta stor del i mina hörlurar.
 
Senast tillagda på listan är 
 
Beyoncé – Drunk in Love
 
Rihanna – Pour It Up
 
Elliphant – Want It
 
Elliphant – Could It Be
 
Vaz – Let It Rest