0

Svett

Sitter ute på verandan i pyjamasen... Känns värt. 
 
Jag ska nog hoppa in i duschen och sen se om jag orkar göra nåt... Har i alla fall satt igång en tvätt... Stolt som fan! Vuxenpoängen bara regnar över mig! Man kanske ska ta ut soporna också. Lite pluspoäng sådär.
Sen kanske man ska städa badrummet... Måste städa senast imorn i alla fall. För sen åker jag ju iväg... Det blir kul! Måste packa också... Men det är lugnt... Har inte packat upp från landet än så jag kan ju ta samma prylar liksom. Awesome! Optimistjolle! 
 
Igår var Emma här! Vi köpte onyttig mat på pizzerian (inte pizza)
Sen drack vi äckligt vin och åt popcorn! Vinet gjorde sitt och vi upprepade orden Penis och Mjau ganska ofta... Väldigt användbara ord må jag säga. Särskilt Mjau.
Hon drog för en timma sen kanske... Så nu är jag ensam igen... Känns awesome... INTE!!
 
Clara har gett sig av också. Till jävla Emmaboda! Till vilken nytta då??!?! Gå på konserter o dricka öl liksom! Vem fan tycker att sånt är kul!?!?!?! 
 
Saknar dig Clara <3
 
 
 
1

Optimistjolle

Och där tog ciggen slut...

Har ändå varit ganska duktig idag. Klarat mig på 2 st liksom! Woop woop!

När mamma läser detta så kommer hon att bli orolig för sin lilla flicka. Jag mår bra mamma! 
Jag håller på att få den röst som jag alltid velat ha! Och det är ju bra! Se det som att jag uppnår ett av mina mål! Man ska vara optimist! Hela denna helg har jag varit en pessimist så nu slår mitt psyke om för det är en ny vecka.
Denna vecka ska jag kalla för Optimistjolle!

Jag ska vara glad för allt som händer!

Om min mens inte försvinner ska jag se på det positivt! Jag ska tänka: Jaha! Så jag har ätit lite för mycket järn.. Kroppen vill alltså att jag äter mindre järn! Ingen blodpudding dårå!

Om en haj dyker upp ur min toalett och biter mig i stjärten så ska jag bli smickrad för att den just valde min stjärt!

Om jag och Adrian krockar med bilen så är det bara för att Gud ville att vi skulle stanna lite extra länge på en särskild plats!

Vecka 30 = Optimistjolle

0

Huvaligen!

Sitter nyvaken i min säng och gör inte mycket...
 
Idag skulle jag vilja springa ut i sommarkläder, ta en sväng till stan, shoppa loss o sen ta en kaffe på Café 60!
Men jag har inte de stålarna och det är inge fint väder ute... Så det blir väl att städa eller nåt. Har fan ingen lust men det är inte jättemysigt här hemma... Och mamma o pappa kommer hem en snabbis på torsdag för att typ tvätta o grejer. Kan ju vara kul för dem att komma hem till ett väldoftande hem. Jag är iofs inte hemma på torsdag så då kan jag inte ta smällen... Men jag är en snäll dotra! Oftast <3
 
På onsdag så tar jag mitt pick o pack till Bergshamra. Där ska jag nana en natt och sen drar jag och Adrian upp till  norra Sverige! En liten roadtripp sådär! Det kommer bli jättemysigt! Jag måste komma på nå bra billek!! Kan ni några? 
 
Vet att ni inte kommer svara meeeeeen... Jag låtsas att det kommer storma in med kommentarer nu! Yay! 
 
 
 
Puss o penis!