0

Kreativitet

Vet ej vad som händer. Inte är det fötter i alla fall. Eller kanske lite! Jo fan! Fötter handlar det också om! Men mest händer. Jag har fått sån jävla lust att börja skapa. Typ rita and shit. Inte för att det gått så bra men jag har i alla fall försökt! Jag ritade en diamant på min fot. Sa ju att fötter hade med saken att göra!

Jag vill sätta upp massa skit på mina väggar! Göra det hemtrevligt och vackert! Göra det till mitt!
Imorgon ska jag och pappsen köpa ramar till mina Zelda-affischer! NU JÄVLAR SKA DEM UPP! WOHO!! Måste städa lite i mitt rum också... Inte lika kul, men resultatet blir säkert awesome!

Jag längtar asamegamycket tills imorn nu. Man kanske bborde gå och lägga sig.... JA 8D

Ett litet nattinlägg, va trevligt.


Har gjort lite pilar och satt upp i mitt rum... KUL 8D
Mongots tatuering. Den syns nu. Coolt

Puss och snusk alla fans! <31

Lite för mycket.

Lite för mycket av vad Myggan?

Jag vet inte. Av allt kanske. Lite för mycket blod, lite för mycket huvudvärk, lite för mycket ostädat rum, lite för mycket utväxt...

Och så kom lite för lite.

Lite för lite vad Myggan?

Lite för lite fest, skulle jag garanterat säga. Japp. Lite för lite fest. Vad händer och fötter egentligen? Varför är man så olidligt opopulär? Den frågan kan jag tyavärr inte svara på. Jag tycker att jag är übercool. Men alla tycker väl olika antar jag.
Era olika jävlar. Spank på er! SPANK!!!

Jag vill göra bra radio. Dem senaste gångerna har bara känts blaha. Eller Toms program va bra, men ja, det va ju Toms det...
Och ungjävlarna som sitter i caféterian sänker hela tiden. Man ba FUCK YOU!
En snorunge kallade mig för bitch igår. Jag hade lust att strypa henne. Lär nog göra det nån dag. En vacker dag. När blommorna blommar och fåglarna kvittrar. Längtar.

Min dag igår var allmänt askass. Missar bussen, får vänta på en annan  buss bajslänge, missasr pendeln med en cm, får vänta bajslänge på nästa tåg (en kvart är bajslänge när det är kallt), kommer tilal skolan och blir kallad för bitch av små fula tjejer. GAH! Jag som ghade gjort mig fin och grejer. Kjol och allt.

Nu gick Nils, hatar när mongot åker ifrån mig. Ente kul. Va med mig människor, lek med mig, underhåll mig.
Snart ska jag käka bullar med mamma Kristina. Mums.

Peace out


Mongot har klippt sigJag va söt igår! Typ Alice i Underlandet! Yes!
3

I follow rivers

Lykke Li är en pingla.

Städdags.. på en onsdag. Här hemma är det tvång på att städa varje vecka. Det suger. Jag pallar inte.

- Men du har ju bara haft en lektion idag. 

- OCH?!?! Låt mig få vara trött! *#'35 fgd 4%4*?!"#&%!!!

Det är som nån sjuk jävla process.

Plocka undan på onsdagar, så vi kan städa på torsdagar så att det är rent på fredagar. Men vi städar lite till på fredagarna för det är ju ändå fredag... Don't get it. Känns ovärt. Förresten blir det alltid stökigt på fredagar då man käkar chips och vi är... jag är grisig, så smulorna flyger hej villt. Kan man inte bara få relaxa lite. Chilla galet liksom.
Nej det går inte!

Men det är väl bara att ta mig i kragen och städa klart skiten. För tydligen så blir resten av huset skitigt om mitt rum är skitigt...

Jag är inte på världens bästa humör. Vill typ bara lägga mig i sängen och dö i några minuter. Det vore härligt. Mens suger också förresten.
Typ jättemycket. Typ mega mycket. Dö!

Städa va det. Juste. C ya