0

Hands in the air, it's a stick up!

I fucking mean it!! HANDS UP!!!

Nä, skoja. Ni kan ta det lugnt. Ni kan lägga handen på musen om ni vill. Alltså musen till datorn. Eller ni kan lägga den på vilken mus ni vill. Det är inte min sak.

Nu känns det som att skolan börjat på riktigt. Lite mysigt sådär. Men satan i gatan va läskigt det är att gå i trean. Panik! Skivan planeras, flak bokas, kiss i byxan och mycket mer. Ska kirra praktikplats också. Tar studenten den 8 juni. Shit. Då äre slut på det roliga. Då börjar det riktiga livet. Det som mamma och pappa klagar på. Räkningar, jobb, snorungar... fan va jag längtar........


Jag gillar rymden. Jag vill ha rymd-leggings. Är det nån somd vet vart man kan köpa sånt? Jag vill ha nya kläder och jag vill färga mitt hår. Det ska fixas. Yay! Vill ha en till tatuering. Det ska väl fixas så fort jag glömt hur jävla ont det gjorde. Jag är en mes.


Jag vet... har fått loss på denna effekt. Men rymden är tuff. OKEJ!


GE MIGSååå..... Puss o snusk! Ha det bra så skriver jag mer ikväll eller imorn.... kanske.
0

Klipp klipp


The xx - Shelter


Lördag idag och solen skiner. Ska ut snart och möta min underbara Apa. Det ska bli skoj. Fattig är man. Men det är nån slags överlevnadskurs. Lägga ner pengar på det absolut viktigaste! Kaffe o cigg <3 Men neeeeeej Myggan! Nu får du skärpa dig! A juste greenpeace...

En lite förändring skedde igår den 26/8 2011. Jag klippte mig. Kul. Jag blev nöjd faktiskt. Nu är det bara färgningen kvar. Superduper. Skriver mer när jag är på bättre skriv-humör!

Löv you

Lyssna på låten!


0

:3

En prins ligger i min säng och snarkar lite mysipysigt. Funderar på att krypa ner hos honom snart :3

Första dagen i skolan idag.... Va där i en kvart. JAG HATAR MITT SCHEMA! Dem har gjort helt fel! Ska prata med Mandala imorgon tror jag. Mmmmhmm!

Har spenderat största delen av dagen med Danne. Vi har promenixat (Y)

Tjenis Penis! Puss o Porr!