2

Hanna Widerstedt

Sen i vintras har jag haft vetskapen om vem Hanna Widerstedt är. Än korkad blondin med en överkåt vagina och massa dyra väskor.

Fast är hon egentligen så korkad. Det kan ju låta så när hon öppnar käften, men jag känner ingen som lyckades bli känd över en natt... Okej det kanske inte tog en natt. Hon fick ju jobba lite, men jag kan ju säga att det var henne man visste mest om när hon kom in i Big Brother huset. Hon tog alla med storm, de flesta hatade henne men hon fick nog några munnar att spricka upp i leenden också.

 Hon har sagt en hel del saker som anses vara moraliskt fel. Hon är ju inte som alla andra om man säger så. Men egentligen, vad är det för fel med det? Förutom att hon sagt saker som kanske sårat en del personer. Men vem orkar ta åt sig? So what om hon hatar svenska killar?! Ni behöver ju inte dejta henne! Och vem bryr sig om hon hatar svenska tjejer. Vi kommer ändå aldrig att umgås med henne! Jag tror att många av oss tänker liknande tankar som Hanna, men vi vågar bara inte säga dem. Vilket vi heller inte ska behöva. Man kan faktikst hålla tyst om vissa saker. Men man måste ju hålla med om att det är väldigt underhållande med en person som inte vet hur man kniper käft!

Och varför är det så farligt att hon är så öppen med sex?! Det är kul att höra på! Och fast hon säger att hon är for real så får man nog ändå ta en del av hennes ord med en nypa salt. Så är det med allt och alla. Det finns ingen som berättar en historia från punkt och pricka. Klart att man kryddar till det hela för att det ska bli mer intressant att lyssna på.

Jag anser inte att Hanna Widerstedt har rätt i allt hon säger. Jag tycker bara att folk ska tagga ner lite och bara luta sig tillbaka och skratta. För detta är ren underhållning!

Puss och massa porr på er!

1

Finne på kinden

Stockholms blodbad tog en paus igår från mina trosor, men gissa vad?!?! Nu för 5 minuter sedan när jag kisselissade så upptäckte jag att terrorn var tillbaka i stan! Känns så bra!!! Älskar mitt liv! Blod! Fan va jag skulle gå hem hos Edward! Ni små fans där ute kan ju bara suga min... näsa... Alltså inte konstigt att jag är en sån blekfis när jag förlorar så mycket blod... Jaja! Det blir o ringa till underbara ungdomsmotagningen i morn. Gud va jag älskar det stället! Ska sno med mig massa kondomer o göra fina ballonger av dem 8D Vad annars skulle jag ha dem till liksom... Sex är för töntar.... Jag var en gång en tönt... nu är jag bara en looser. Feels good to be me 8D
Igår vare utgång! Woop Woop!
Skulle egentligen gått på klubb o dansat rumporna av oss! Men vi vart bara en trio så vi körde på Harrys istället! Helt okej! Det var mys och jag blev lite berusad. Ibland behöver man lite gift i kroppen. Mums
Stötte även på en gammal flamma! Trodde först att jag skulle typ slå honom, men det visade sig att ungen hade blivit helt reko. Vi snackade en stund och nu har jag grävt ner stridsyxan. Det är skönt att inte vara arg!
Imorn har jag prov... LÄNGTAR! Har inte pluggat så mycket och är absolut inte sugen påre. Vill rita istället. Jag var ju ganska duktig för ett tag sen...
Typ så här duktig 8D Puss och porr!
0

ALLTSÅ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Jag vill inte ha en jävla vagina längre!!!! Det funkar inte ens med vaginala samtal! Bitter-Fittan lyssnar ändå inte på mig!!!!
"Så nu lilla gumman ska vi inte blöda på fyra veckor igen, bra va? hehe"
"Neeeej dååå jag looovar..."
14 dagar senare...
"Moahahahahahahahhaha så jävla lurad!! Din tönt!!!"
"men men men.... du loooovade ju! Hur fan ska jag kunna ligga nu?"
"Din dumma blondin! Det är det som är meningen! Du kommer aldrig mer att få ligga!! HAHAHA sätt på dig nunna-kläderna nu på dirren alltså! Den där push up bh:n kan du ju slänga tillsammans med dem nya spetstrosorna! Seså!"
Jag hatar min vagina. Ljuger för mig o grejer. Trotsar till och med p-pillrerna... Det är inte rättvist! Jag ska göra en anmälan och sen ett könsbyte
Adjö!