0

Renovering

Jag vill fixa till bloggen lite. Är trött på färgerna o så... nån som kan kirra biffen eller måste jag läsa mig till det??? Jobbigt i så fall... Ska be Emma ta en ny headerbild te mig 8D INSPIRATION ! Eller nån annan med cool kamera... Nån som ställer upp?
Jag ser ju att det är fölk som läser så ni kan väl svara... nån gång i alla fall. Vore snällt.

HÖR AV ER PÅ 0707... HAHAHA lurade! tror ni att ni förtjänar att få mitt nummer eller???? Sötmuppar <3

Men i alla fall.... puss på er! 
skeeeeeeeeevt
 
eat cry masturbate
0

Rysningar... överallt

 
 
 
Så jävla underbar låt. Den får mig att rysa, den för mig att gråta, den får mig att le. 
Man ska dock passa sig för när och var man lyssnar på vissa låtar. Denna har jag lyssnat väldigt mycket på när jag läst 50 shades of Grey... Underbart snuskig bok! Rödluvan blir påsatt av Stora Stygga Vargen skulle jag vilja beskriva det som. Då fattar ni typ. Bara det att man vill inte skjuta vargen. NEJ NEJ NEJ! Man vill putta bort Rödluvan så vargen kan sätta på dig... Äääääm... Alltså då gäller det inte mig utan andra brudar... brudar som gillar att bli påsatta... VULGÄÄÄÄÄÄRT!
 
Tillbaka till låten... Nu koplar jag i alla fall ihop denna låt med vulgära saker... Äääm. Så ja. Det är ju spännande! VULGÄÄÄÄRT! 
 
 
 
AJA!!!! Nu ska jag väl grunka lite till Miss you och 50 shades of Grey
HARE
 
eat cry masturbate
 
 
 
 
 
0

Inget skapande

Har inte kirrat biffen än. Vet inte vad jag ska skapa... Har dock haft lite kul med mitt ansikte. Tränat på att kirra mörkt läppstift. Det är inte det lättaste ska jag säga. Har man tur så ser det inte ut som att nån cuttat ens mun. Det blir lätt så jäkla kladdigt. Men idag tror jag att det gick ganska bra.

Hittade även en tunn liten rosa sak i min byrå som jag klädde mig med och sen stramade jag åt håret så jag ej behöver ett ansiktslyft senare. Så nu ser jag ut som en ballerina! Woop woop! Awesome

 
Aaaah! va tycks? Jag känner mig kattig! nä det gör jag inte... men vi låtsas att jag är kattig! MJAU!
 
eat cry masturbate