1

& Other Stories

Igår efter jobbet så promenixade jag in till stan o mötte mamma! Hon var på toppenhumör, solen sken o allt var frid o fröjd! Precis det som behövs en måndag. Måndagar är ju annars ganska tråkiga tycker jag. Mammi skulle i alla fall titta på en klänning på Cos o hon ville ha smakråd av moi så jag följde med som den gulliga dottern jag är. 
Klänningen satt som en smäck! Eller som Aschberg sa; "som pitten i Greta"
Det var i alla fall bara att pröjsa! 
 
Efter att den tråkiga butikstjejen packat ner mammas klänning i den fina lilla påsen så gick vi vidare på den snobbiga snobbgatan Biblioteksgatan. I slutet av denna gata så finns en affär som heter & Other Stories som har nån koppling med H&M men myyyycket finare o dyrare kläder. Med finare menar jag bättre tyger typ. Annars gillar jag h&m. Men i alla fall! Mamma ville in o titta jag var mer " meeeen åååååh jag vill ha pommes!!!" 
Följde i alla fall med mamsen in. Och i den tjusiga, mysiga affären så hittade jag en söt liten bh. En mintfärgad utan bygel. Jag har nada sådanna bh:ar då jag riktigt aldrig varit nöjd med storleken/formen på mina bröst, så jag tenderar att alltid ALLTID köpa bh:ar med massa vadd som gör att tuttarna ser större och puffigare ut. Med att använda dessa bh:ar lurar jag inte bara mig själv utan också betraktarens öga. Inte för att folk alls egentligen har med mina bröst o göra men man är ju ganska skadad av samhället så jo man bryr sig ( jag bryr mig). Jag är också skadad av att jag en gång tog av mig bh:n i manligt sällskap och fick kommentaren " oj, jag trodde att de skulle vara större..." Den snubben kan ju fukka sig i bajjan. 
 
Men till saken då. Igår så bestämde jag mig för att testa bh:n, och ja... även den satt som pitten i Greta eller pitten i Hans. PK for life. 
Så jag bestämde mig för denna ska jag fani mig ha! Den är bekväm, den är söt OCH det är inte falsk marknadsföring (för mig själv alltså). 
 
Fast när jag hade bestämt mig för att Denna ska jag ha!, så kom jag ju på att jag inte ägde några kronor. Men då sa min kära madre att "Äääeh men gumman den får du ju av mig!"
Man har ju en fantastisk mamma! 
 
Här kommer nakna bilder! 
 
 
 
Äääeeh fina fina jag! <3 
0

Jobb

Imorgon så ska jag jobba. Fick jobbet igår och börjar imorn. Här går det undan! 
Jag ska jobba i köket/caféet på ett Trygghetsboende i Alvik. Jag är larvigt nervös. Vet inte varför egentligen, det verkar som ett spännande jobb. Kommer få möta söta gamlingar och det är ju trevligt! 
Jag vet inte hur det ligger till med lönen, men jag antar att jag kommer få stålarna i slutet av April... Så brukar det la va när man jobbar timmar eller?
 
Nu när det börjar bli lite finare o varmare ute så är man ju liiiite sugen på ett nytt uteplagg. Vet nästan precis vad jag vill ha för jacka men de som är snyggast är ju såklart dyrast. Vill ha pengar NUUUUUU!!
 
 
 Denna är ju billigast. Ser helt ok ut faktiskt
 
Denna är liite dyrare. Snögg!
 
Och denna är dyrast. Också snygg!!!
 
 
 
Medans jag är fattig så får jag nöja mig med kärleken jag får från mina katter.... Hon tittar inte ens på mig </3
 
0

Vill inte vara lat längre

Jag kan inte riktigt fatta att min kropp sett ut sådär. Jag vill tillbaka dit men då måste man ju börja röra på sig. Det är fruktansvärt tråkigt ska jag berätta för er. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet o bestämma mig. Antingen får jag äta vad jag vill o skita i promenaderna, men då får jag också hålla käften och inte klaga över hur jag ser ut. Eller så tar jag tag i mina vanor eller ovanor kanske man säger. Jag slutar äta snask flera gånger i veckan och jag bestämmer mig för att i alla fall gå ut på promisar en gång om dagen. Börja träna på riktigt får jag vänta med tills jag känner mig tillräckligt motiverad.
En sak bara. Jag sitter inte här i min säng och anser att jag är tjock. Inte alls. Men jag känner att min kropp inte mår någe bra. Jag är inte en såndär människa som får ångest efter att jag tryckt i mig massa bullar. Tvärtom så tycker jag oftast att jag förtjänar det och är ganska nöjd med mig själv. Men en sak som händer är att min kropp blir grinig på mig och säger emot. Min kropp är lite som en tjurig flickvän. När man minst anar det lackar den och ska ha sin vilja igenom. Och jag är den korkade pojkvännen som inte fattar varför hon är sur. Jag tror att jag fattar nu. Ska skärpa mig.