1

Omringad av vackra ting

Klockan är 08.13 och jag sitter på tåget på väg hem. Hem till min stad. Hem till mamma och pappa.

Jag har lyssnat på två sommarprat. Ett, helt nytt för mig och ett som jag lyssnat på förut. Jag började med Mando Diaos som var väldigt fint. Jag grät en gång. Jag är otroligt svag för när en pappa visar kärlek till sin dotter. Vet ej varför. Det andra sommarpratet var av Kristian Gidlund. Jag var tvungen att lyssna på det igen. Han hade en underbar röst och använde sig av så vackra ord.
Under de 47 minuterna som var fyllda av hans röst, så grät jag kanske hälften av tiden.
Det är en väldigt skön känsla som går igenom en när man gråter åt något som både är vackert och sorgligt.

Att åka tåg en tidig höstmorgon är nog en av de finaste upplevelser jag varit med om. Vi passerade en sjö när solen gick upp. Det rosa, gula och blåa som speglas i vattnet tillsammans med de orangea, röda och gröna träden. Det är nästan som att åka igenom en sagobok. En sån där sagobok som farmor läste för en när man var liten.
Och när dimman ligger ovanför vattnet så kan man inte låta bli att speja efter Näcken och älvorna.

Hösten är en fantastisk årstid. Nu är jag glad över att bo i Sverige. Den glädjen kommer väl att frysa till is om någon månad. Men jag njuter för stunden.0

Snart!

Om bara några timmar så är hon här! Som jag har längtat! Min älskade soulmate Clara kommer ju till Malmö! Det är fantastiskt! Hennes tåg rullar in vid två-tiden så jag borde egentligen gå o lägga mig nu så jag hinner göra lite saker innan hon kommer hit. Typ som att tvätta o handla tråkiga grejor. 
Idag har jag kollat på en sjudundrans bra film. Sett den många gånger förr men man tröttnar ju aldrig. Och han ääär ju så snygg. Så snygg så man önskar att man var 30 år äldre. Inte för att jag skulle ha någon chans då heller men det skulle kanske inte vara lika snuskigt. 
Chocolat <3 <3 Så bra film och Johnny Depp, vilken man! Mjau säger jag bara! 
 
Efter filmen så slängde jag mig in i duschen och tvättade bort åtrån och synderna. Sen var det bara att ta fram dammsugaren och köra igång! Lägenheten hade hunnit bli rätt snuskig men nu blänker den (nästan) och det luktar lite godare. Jag tycker att jag gjorde ett bra jobb!
 
Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Sex and the city och sen ska jag nana
 
 
 min fina <3
 
0

Är man tjej så är man

Sitter och tittar igenom första säsongen av Sex and the city med ett stort glas, avslaget vin i handen. Eller så är det inte avslaget utan bara jävligt dåligt o billigt. Men det funkar för ruset.
Har även en tunn lång kofta på mig som fladdrar elegant när jag svävar fram i lägenheten för att fylla på mitt glas. Jag känner mig otroligt glamorös, förutom mjukisbyxorna och det för korta linnet som framhäver min mage som hänger över byxorna. 
Ja, jag har gått upp i vikt. Vilket jag inte skulle bry mig så mycket om, om några kilon hade lagt sig på bysten också. 
 
Mina bröst är fortfarande små myggbett men magen den växer... Jaja! Kärlekshandtag är sexigt har jag hört. Och egentligen, orka vara smal. 
 
Nu ska jag återgå till Sex and the city och fortsätta min fantasier om att leva glamoröst.