0

Det var en gång...

Det var en gång en liten Victor Hamdahl och en liten Joséphine Hamdahl. Det var två knasiga ungar. Dem är fortfarande ganska knasiga. Eller "ganska" va att milda ner det. Vi är dumma i huvet! Jag älskabr min storebror. Han kan vara ytterst korkad ibland, men jag älskar honom i alla fall. Jag tror att jag är ganska ensam om att ha en så snäll bror. Eller så snällt syskon. Hade jag varit bra på musik å sån skit så skulle jag skrivit en låt till dig.. Nä det hade jag inte alls. Är inte så blödig. Eller jo kanske lite..
Nu kom du hem. Ska ner å krama på dig och sen nynna en melodi typ. Du kommer som vanligt att tycka att jag är dum i huvet :) Men sånt är kul! Puss på dig.

Tack för att du finns Vicke! Eller vi kanske ska tacka mor och far för att dem va så kåta just den dagen du va en spermie i pappas pung. Tummen upp.

 

0

Massa kärlek, inga pengar

Jag är massa kär och jag älskar mina vänner. Massa kärlek.
Jag fick lön men var tvungen att lägga undan pengarna på dirren, massa fattig. Min telefonräkning gickk på 1200 kronor denna månad. Jag skäms för att "säga" det. Men man ska väl typ stå för sina misstag. Ångest. Sån jefla ångest. Jag måste bli bättre with the cash.
Typ lägga upp en budget eller något. Bli vuxen. Shit va jobbigt. Eller snarare läskigt. Jag beter mig fortfarande som en tre åring och så blir man 18 om typ två månader. Logiken går ej ihop.

Alla mina mål och mina planer kostar pengar. Är det så hemskt? Att Pengar = Lycka? Fy tusan va bläigt. Men det är väl så det ligger till. Tur att det finns några få sätt att roa sig på som är gratis. Kramar. Väldigt trevligt. Pilla sig i naveln... jag göre varje fredag. Tummen upp!

En som har blivit vuxen är lilla emoflikkan Emma. Ofattbart, eller kanske inte. Hon är stor, större än er alla! Kanske inte på bredden. Där är hon mindre än er alla. Läskigt. ÄT KVINNA! Me loves you long time

Tack för mig!

 
2

Let's try this shit again

JAHA!! DÅ SKA MAN SKRIVA EN GÅNG TILL!

Min hosta i alla fall. Urk. Blä. Det låter som om jag rökt i 20 år. Mums. Inatt va det så illa att jag kände mig tvungen att lägga mig åt andra hållet. Ha fötterna på kudden liksom. Pippi Långstrump-style. I did it for my man. Så att han skulle slippa få mitt slem i fejset. Men efter fem minuter vänder sig puckot och lägger sig bredvid mig, och håller om mig. Snäll men korkad kille, me likes you long time.

Om två veckor kommer min bruuuuur hit. Fett jävla awesome!
 Jag ska krama skiten ur dig, din skånejävel! 8D
Helt sinnes.

Jag har tänkt på en sak... Eller nej det har jag inte. Jag har inte funtat på något vettigt alls dem senaste dagarna. Jag sörjer och har ont i hjärtat. Det är väl det som är det värsta med att vara kär. Man tappar förmågan till att vara... smart. Glömmer bort att tänka på allt viktigt, politik (HAHAHAHAHA), jämställdhet, jobb, SAMHÄLLET och sån skit. Och man glömmer vad som verkligen betyder för en.. Eller nej det sista stämmer inte. Radio, I will always love you. Dem få tankarna som snurrar runt i huvudet har med massa kärlekstrams att göra. Visst det är nice men lite vettig kan man ju vara också. Från och med nu så ska jag bli en kvinna som tänker mest på VIKTIGA saker och sen får kärlekstankarna smyga in lite försiktigt.

*knack* *knack*

-Vem där?

- Amor.

-  Vad vill du?

- Skjuta en pil i din stjärt.

- Vänta, jag ska bara dagdrömma färdigt om när jag tar emot  Nobelpriset..... Så

*Pieeow*

- Nils! Bend over Bitch!


Men nu ska jag nog äta en limpmacka, sen tvätta håret och efter deeeet... springa runt naken i huset och dansa till Fancy Footwork! Awesome!BruuR! <3