0 Heart It

Cover me up

Jag har inte fått några reaktioner på inlägget jag skrev inatt. Jag får sällan reaktioner på det jag skriver, men det rör mig inte mycket i ryggen. Trodde dock att det i alla fall skulle vara någon som ville käfta lite. Eller typ skriva att jag är en hycklare eftersom att jag själv använt mig av avklädda bilder. När jag skrev inlägget tänkte jag att det var ju länge sedan men så kom jag på "halloween-bilderna". Nu tycker jag kanske inte att de klassar sig riktigt med Scandalbeauties men ändå. Jag skämdes lite och inlägget är kanske inte så himla välskrivet men jag menar det ändå! Mark my words. Ska man ta betalt för något som har med ens kropp o göra så finns det inget som heter överbetalt. 
 
Jag orkar inte snurra in mig på den där skiten igen så jag tänkte berätta lite om min dag. Åkte in till stan och mötte upp pinglan Fanny på en mini-shoppingrunda och senare en lunch+fika. Det var himla trevligt! Vi har inte setts på evigheter och det var väldigt skönt att få prata av sig lite!
Innan vi åkte hem så skulle hon in på Åhléns för att köpa nån sminkborste. När vi kom in på sminkavdelningen så var vi förlorade. Det är ju så roligt med smink! Man är ju så himla lat och har aldrig riktigt gått in för att lära sig det där ordentligt. Man kanske borde spana in några klipp på tuben o lära sig ett o annat. Jag lämnade i alla fall Åhléns med lite mindre stålar i plånkan och lite mer grejer att stoppa i sminkväskan. En ögonskugga från Viva la Diva och två täckkrämer från L'oreal. Så nu ska jag kanske äntligen bli av med mina mörka ringar under ögonen och min röda näsa o haka. Det är vad krämerna säger i alla fall. Imorgon ska jag testa! Hoppas
 
Den lila och den gröna äre som jag tjackat!