1 Heart It

Vapnet

Alltså det är så knasigt hur man helt kan glömma bort att man lyssnat om och om på samma låt. Min käraste vän Clara, länkade just denna låt
 
 Vapnet – Kalla Mig
 
och jag har ju lyssnat satan på den låten för många år sedan men helt glömt bort den. Nu när jag hörde den igen så fick jag gåshud. Helt fantastiskt! 
 
Till något helt annat nu då. Jag har inte duschat på ett dygn. Känner mig otroligt gosig och väldoftande. Hade jag haft någon bredvid mig, så hade jag lyft på armen bara för att få dela med mig av mina aromer. Alltså det är ju jul så man ska vara snäll och generös. Det är så jag rullar. 
Jag vet inte riktigt om jag ska ta en dusch innan jag hoppar i sängen eller om jag ska masa mig upp ur sängen klockan halv fyra imornbitti och göra det då istället. Halv fyra tänker ni, vilken förskräcklig tid att gå upp på morgonen. Ja mina vänner, jag håller absolut med er. MEN mitt tåg går klockan 05.40 imorgon. Och jag ska tvätta håret o grejer. Det tar lite extratid. Sen så behöver jag ju inte kladda så mycket med sminket men vill vara uppe i god tid i alla fall. Jag är duktig och ordningssam... 
 
Alltså jag har packat min pippiväska. Den är proppfull. Jag vet inte hur jag har tänkt då jag måste få med mig alla julklappar hem till Malmö sen! Det kanske inte blir så många, men jag får inte ens plats med en! Hur ska jag lösa det liksom??? Knas i orten. 
 
Nä nu ska jag städa undan lite. Usch va tråkigt! Sen hopp i säng! 
 
 
 
Min absoluta favoritbild av mig själv! Übersexig
1 Lina:

Haha, vilken go blogg du har! :D Ska kolla in här oftare! :)

Svar: Åååh va roligt! :DKollade in på din också! Va fint du sjunger! :D
Lejonmyggan