0 Heart It

Long time no writing

Idag känner jag mig lika lökig som rubriken.
Jag tror att jag blivit för stor för att blogga. Jag har verkligen ingenting att skriva om. Även om det händer massa tråkig drama i mitt liv så är det inte intressant för nån att läsa om. 
 
Idag skulle jag läsa massa sidor ur en bok. Det har jag inte gjort. Jag har öppnat boken och läst en sida.... Det hjälpte inte jättemycket. Jag fattar verkligen inte hur jag ska klara av den här utbildningen. Jag kan ju inte plugga för fem öre. MKV är inte alls min grej. Aja vi får se hur länge jag överlever
 
Jag råkade shoppa idag. Köpte underkläder för att jag inte orkat tvätt. Vilket var onödigt för jag bokade tvättstugsan när jag kom hem och nu är kläderna på g mot en goare doft. Efter underkläderna råkade jag köpa ett par byxor. Dem behövde jag verkligen inte men jag ville ha dem. Är jag ledsen? Det är ju då jag brukar slösa pengar. Det är nog en blandning av att jag är ledsen och stressad. Är fruktansvärt dålig på att hantera sånt. Jag älskar ju at sopa jobbiga saker under mattan. Det är som en jättehög under den där jävla mattan.
 
Här om natten fick jag höra att jag är en ledsen clown. Ja det stämmer väl ganska bra in på mig. Någor jag kanske borde jobba på. 
 
FYFAN va tråkigt detta blev. Hoppas för satan att ingen läser den här skiten. Fruktansvärt. 
 
 
Här låtsas jag vara glad igen. Min grej typ