0 Heart It

guldbagge

Klockan är snart halv 5 på morgonen och jag måste senast gå upp om 5 timmar. Senast. Varför sover jag inte nu då? Jo för jag har Pas de deux av Tchaikovsky på repite och fantiserar om att vinna en guldbagge. Jag har alltså varit inne på banorna om att helt kasta min dröm att hålla på med radio, i soporna för att kunna vinna en guldbagge. Det finns ju pris för radiomänniskor också men är de priserna verkligen lika prestigefyllda som en guldbagge? Äääeh jag skulle inte tro det va!
Jag satt just och tittade på hela guldbaggegalan och kände liksom.... Fyfaaaaan.... va dåliga alla är på att hålla tal! Ahmen va tusan liksom. Jag skulle göra det så jävla mycket bättre! Jag tror att detta är varför jag är så kåt på guldbaggen, jag vill ju hålla tal. Jag är faktiskt ganska duktig på den där skiten. Tycker jag själv i alla fall. Och är det inte så att det viktigaste är att man skrattar åt sina egna skämt och att ens egna hand smyger upp på sin axel och ger en såndär "fyfanvabrasagt-klapp"? Jo men visst äre så!
I år är det 2014. För 50 år sedan vare 1964. Matte är min grej jag vet. Men då för 50 år sedan i alla fall så föddes min far.
Alltså pappa se till att ha ett helvetes kalas i november för jag har börjat skriva på mitt tal! pax för att va toast master!
plutta dig Vicke.