2

Hanna Widerstedt

Sen i vintras har jag haft vetskapen om vem Hanna Widerstedt är. Än korkad blondin med en överkåt vagina och massa dyra väskor.

Fast är hon egentligen så korkad. Det kan ju låta så när hon öppnar käften, men jag känner ingen som lyckades bli känd över en natt... Okej det kanske inte tog en natt. Hon fick ju jobba lite, men jag kan ju säga att det var henne man visste mest om när hon kom in i Big Brother huset. Hon tog alla med storm, de flesta hatade henne men hon fick nog några munnar att spricka upp i leenden också.

 Hon har sagt en hel del saker som anses vara moraliskt fel. Hon är ju inte som alla andra om man säger så. Men egentligen, vad är det för fel med det? Förutom att hon sagt saker som kanske sårat en del personer. Men vem orkar ta åt sig? So what om hon hatar svenska killar?! Ni behöver ju inte dejta henne! Och vem bryr sig om hon hatar svenska tjejer. Vi kommer ändå aldrig att umgås med henne! Jag tror att många av oss tänker liknande tankar som Hanna, men vi vågar bara inte säga dem. Vilket vi heller inte ska behöva. Man kan faktikst hålla tyst om vissa saker. Men man måste ju hålla med om att det är väldigt underhållande med en person som inte vet hur man kniper käft!

Och varför är det så farligt att hon är så öppen med sex?! Det är kul att höra på! Och fast hon säger att hon är for real så får man nog ändå ta en del av hennes ord med en nypa salt. Så är det med allt och alla. Det finns ingen som berättar en historia från punkt och pricka. Klart att man kryddar till det hela för att det ska bli mer intressant att lyssna på.

Jag anser inte att Hanna Widerstedt har rätt i allt hon säger. Jag tycker bara att folk ska tagga ner lite och bara luta sig tillbaka och skratta. För detta är ren underhållning!

Puss och massa porr på er!