2

Lycklig

Nu har det hänt!

Äntligen är jag hel! hehe...
Har skaffat mig en tatuering sådära vaaaa. Känns gudomligt bra! Det gjorde lite ont dock... Eller det gjorde förbannat ont. Jag är nog en liten mes :3 Men det känns underbart att det är gjort. Jag kände mig faktiskt lite naken förut. Jag har ju alltid velat ha en (minst en) tatuering 8D Och nu haaar jag det!!! moahahaha! Nästa: Fjärill i svanken kanske, eller en delfin på vaden... hehehehehehe tramp-stamp är såååå jag. :)

Just nu sitter jag hemma hos min älskling :) Han sitter och kollar på Star Wars 5 med sin bror John Lee :) Vi har haft en superdupermysig dag med John Lee :) Vi vaknade upp hos familjen Hillstierna, åt frulle, fikade på gården, åkte till Mörby centrum och sen tog jag och Xander med oss John Lee hem till oss där vi fort åt lite lunch och sen åkte vi iväg till stan där vi gick på Musikmuseumet och sen gick vi till Gallerian där John Lee fick tre dataspel och så köpte han för sina egna pengar en superdupercool pistol! Den va grymt tuff!

John Lee är fortfarande pigg men Xander somnar nog snart i soffan. Min lilla pensionär <3 <3

I morgon åker jag till landet. Det kommer bli mys men jag kommer att sakna den gamla gubben :(

Jag längtar lite till skolan... Kalla mig galen, det är det många som redan gjort. Men jag saknar att ha något att göra på dagarna och jag saknar mitt studiebidrag........... hehehehehehhehehehe

Känner också att jag måste börja läsa tidningen och börja lyssna på radio igen så att jag faktiskt kan skriva något intressant på denna lilla blogg.

Men en trevlig dag har jag i alla fall haft!

Puss och Snusk mina små ugglor!


Min kärlek <3


Min stooora kärlek <3 <3